Julegavetips til mor

Portrettfoto. Familiebilder. Minner.

Du ser på barna dine og tenker, jammen har de vokst. Leter frem bilder for å mimre, det eneste du finner er babybilder. Hvor ble tiden av? Eldstemann er tross alt konfirmant snart! Du sier til din bedre halvdel at det er på tide å få tatt skikkelige familiebilder. Konfirmanten blir til russ, lillesøster flytter ut og det er gått flere år siden du ville ta familiebilde.

Kjenner du deg igjen?

Som familie er dere i konstant endring, barna blir eldre, klesstil og hårfrisyrer endrer seg i takt med dagens mote. Ikke ta familien din for gitt i dag, det tar bare ett par måneder før endringer og vekst finner sted. Dette er grunnen til at jeg sier portrettfotografering handler om å hjelpe. Hjelpe deg med flotte bilder av, og med, de du elsker.

Dyktig fotograf i Oslo

«We keep this love in a photograph
We made these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Hearts are never broken
And time’s forever frozen still»

– Ed Sheeran

fototips for mobilfotografering
fotografering handler om mer enn bare lys og skygge, vinkelen du velger er viktig

FOTOTIPS

Pleier du å ta frem mobilen og knipse bilde med en gang. Ja, da er dette tipset for deg!

Neste gang du ser noe du vil ta bilde av, utforsk forskjellige vinkler. Bøy i knærne, hold mobilen helt nede ved bakken eller delvis under bordkanten. Hold mobilen opp i været og vinkle ned, hold mobilen i hoftehøyde og prøv å vinkle mobilen litt opp eller ned. Ser du forskjell på bildene du tar?

Se på mobilbildene jeg har lagt ved, det er av den samme bakken. Ser du hva en annen vinkel gjør med inntrykket av lengden på bakken og om den er bratt eller slak?

error: Innhold er beskyttet av åndsverkloven. Content is copyrighted.