GRÜNDER

DELUXE

FINE ART

PORTRETT

MOTTA GODE TIPS FOR GRÜNDERE

Om fotografen

Jeg elsker lys og skyggespill og det hele startet med solnedgangsfotografering når jeg bodde i Australia, året etter ble jeg student ved Bilder Nordic School of Photography og etablerte eget firma. De første kundene var barn og familier, med de første bryllupskundene sommeren 2009. Siden har jeg fotografert portrett for private og bedrifter. Jeg elsker å bruke tid på mine kunder og yte den servicen de fortjener. Jeg spesialiserer meg i lyssetting og posering av kvinner, den kunnskapen kan du dra nytte av enten du kommer som privatperson eller gründer.

Tonje Solberg

Portrettfotograf

Lurer du på noe, er det noe som er uklart eller som du ikke finner på nettsidene. Send meg en e-post i dag!

12 + 11 =

fotograf tonje solberg oslo

?

GRÜNDERMAILEN

Copyright © 2015-2017 Tonje Solberg. All Rights Reserved. No part of this website may be reproduced without Tonje Solberg’s express consent.

error: Innhold er beskyttet av åndsverkloven. Content is copyrighted.